Kom på

Sommeren

Uforglemmlig sommer i nord

Sommeren i nord er en opplevelse både for de som bor her og de som besøker landsdelen. De lyse nettene forvirrer biologien –  og hvorfor ikke sier nå vi!

Gå Dronningruta på natten i midnattssol. Det er mange gode grunner til å vente med fjellturen til det blir kveld og natt. En egen stillhet, lite fluer og selvfølgelig midnattssolen. Det er en magisk opplevelse å være ute om natten og vi garanterer at sommerens høydepunkt er sikret.

Båttur er flott både dag og natt, enten det er med fiskebåt, Rib eller på hvalsafari. En kveldstur med Rib ut til Anda Fyr er en opplevelse. Ørn, skarv, lundefugl, sel og kanskje hval kan både ses og høres i hopetall.

Nyksund er på denne tiden av året et aktivt og levende sted. Ekspedisjonen Vertsbrygge og Naustvika er to svært gode restauranter. Holmvik Brygge og Arthur brygga har pub/kafe og det er gallerier, utstillinger og ulike utsalg i «byen». Det er mange ulike overnattingstilbud i Nyksund, men vi anbefaler selvsagt huset vårt som ligger 10 min spasertur unna Nyksund.

Konserter og utstillinger, samt andre aktiviteter varierer gjennom sommeren. Det er også fint å bare spasere rundt, se og kjenne på stemningen. Tenke seg tilbake til den tiden Nyksund var et aktivt og levende fiskevær.

I tillegg til den kjente Dronningruta, er det mange ulike fotturer som kan oppleves i kommunen. Det finnes fine turstier tilpasset alle behov, der alle har til felles at de gir en fabelaktig utsikt.

 

Huset på Skåltofta

Dersom du bare vil ha en stille og rolig dag, så er huset vårt et utmerket sted å gjøre ingenting i.

Sitte på trappen og drikke kaffe og nyte morgensolen, ta måltidene ute eller bare sitte og nyte den fantastiske utsikten. Er været slik at uteliv ikke frister, får man naturen inn i huset også. Det er utsikt fra alle rommene i huset og det er tilrettelagt for at du skal kunne nyte den også. Utsikten fra badekaret må vel være Norges fineste – og kan sikkert konkurrere med verden for øvrig også.

Booking

Book på Airbnb eller ta kontakt på e-post eller telefon.

Ta kontakt

Kontaktperson: Ruth Anne Steffensen
E-post: post@skaaltofta.no
Telefon: +47 926 07 290